Curs: Infeccions de Transmissió Sexual

Curs online interactiu

Inscripció. Matrícula

 

 

Inscripció i matrícula

 

El cost del curs és de 100 euros.

Això et dóna dreta a l’accés a tots els continguts, obtenir la certificació de formació continuada si superes les proves d’autoavaluació i obtenir gratuïtament el e-book “Infeccions de Transmissió Sexual. Tractat i Atles”. Opcionalment, pots obtenir també la versió impresa (veure més avall).

Pots fer el pagament a través de la teva compte de Pay-Pal. Si prefereixes fer el pagament d’alguna altra manera, contacte amb nosaltres i indica’ns cóm  vols fer-lo clicant a Contacta’ns

a

 a

Pagament del curs a través de Pay-Pal.

Si vols inscriure’t al Curs, omple el formulari posant el teu nom a “subjecte” i indicant “pagament del curs” o alguna cosa similar al “cos” del missatge. Segueix les indicacions posteriors per fer el pagament a través de la teva compte de Pay-Pal.

La inscripció et dóna dret a obtenir el e-book  del curs:  “ITS. Tractat i atles.”, que recull els continguts principals del curs. Opcionalment, pots obtenir també la versió impresa, amb un cost addicional de 50 euros, quan estigui disponible (es preveu que estigui disponible a finals de 2019).


Please enter the security code:
security code
Security Code:

ENVIA

a

a

a

Compra del llibre: “ITS. Tractat i atles.”

Pots comprar la versió impresa del llibre, amb fotos a tot color, per 50 euros, a mode de donatiu per aquest projecte, quan estigui disponible (previst: finals de 2019). Ompla el formulari posant el teu nom al “subjecte” i posa “compra versió impresa llibre” o alguna cosa similar al “cos” del missatge. Segueix després les instruccions.


Please enter the security code:
security code
Security Code:

ENVIA

 

 

Contacta’ns.

Ompla el següent formulari per fer-nos arrivar suggeriments, opinions, demanar més informació, aclarir dubtes del curs o en el procés de matrícula, etc.